Kalas och första dagen på jobbet | Sara Savin
sarasavin

Sara Savin

Annons

Kalas och första dagen på jobbet

I lördags hade vi 30 års kalas här hemma med goda vänner då både jag och min man fyller/fyllt 30 år. Det var så mysigt att träffa alla samtidigt här hemma! Man vet att man har världens bästa vänner när de tar hand om matlagningen när bebis vill sova. För mitt i stekningen blev Cornelia jätte trött och ledsen så vi nattade henne och vännerna skötte maten, perfekt. Kvällen innehöll tacos och till efterrätt Peach Melba, mums!

Idag förresten, IDAG, lämnades Cornelia på förskolan för första riktiga dagen. Både jag och min man lämnade henne och sedan åkte vi till jobbet, Annorlunda känsla att åka till jobbet när man inte gjort det på 13 månader, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarasavin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats