Nytt jobb och vattenläcka | Sara Savin
sarasavin

Sara Savin

Annons

Nytt jobb och vattenläcka

Igår var en hektisk dag, mycket skulle göras och väldigt viktiga beslut fattas. Igår gjorde jag något  livsomvändande, jag sa upp mig från mitt nuvarande jobb och kommer inte att komma tillbaka efter min mammaledighet. Inte nog med det så har jag fått nytt jobb så om lite drygt 2 1/2 veckor börjar jag att jobba på en annan skola som lärare i förskoleklass.

Nog om det, låt mig berätta om vad som mer hände igår! Mitt i nattningen av Cornelia kommer min man springandes in och säger högt ”VI HAR VATTENLÄCKA I KÄLLAREN!”. Det var massor av vatten på golvet och vattnet forsade (nästan) ur expansionskärlet. Min man sprang ut och hämtade en vattenbalja, började moppa golvet tills jag var klar med nattningen av Cornelia.

Allt gick bra, vi fick flödet att minska ur säkerhetsventilen och kunde sova även fast vattnet droppade i källaren. Idag kom rörmokaren ut och fixade till problemet, pjuh!

Just nu ligger Cornelia och sover medan jag njuter av en stund på soffan innan hon vaknar igen. Ja just det! Vi var ut och lekte, passade på att ta fina höstbilder. Kolla gärna in Instagram och följ oss @sarasavinblogg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarasavin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats