Philips Avent babymonitor SCD620 recension | Sara Savin
sarasavin

Sara Savin

Annons

Philips Avent babymonitor SCD620 recension

Innan Cornelia föddes bestämde jag mig för att vi skulle ha en babymonitor men det dröjde ett litet tag innan vi köpte någon. Jag läste runt bland recensioner på Google som jag alltid gör.

Hittade då att Philips Avent skulle vara bra och körde på den. Vi har använt vår monitor både hemma men även när vi sovit borta. Den har en enhet som kopplas in i väggen i rummet hos barnet och en handenhet med laddarsladd. På handenheten kan man se och höra barnet vilket vi hade som krav på vår babymonitor. Man kan även spela upp musik och prata med barnet, dock inga funktioner vi använt mer än en handfull gånger.

Vi är nöjda med babymonitorn, kameran visar en bra bild, den snappar upp minsta lilla ljud och kameran växlar mellan nattläge (svartvitt) och dagläge (färg). Man kan enkelt välja ”mode” där man antingen väljer att ha ljud + bild, bara ljud eller att den startar igång skärmen vid ljud. Det sista läget brukar vi använda på natten, på så sätt slipper man det starka ljuset.

Om vi skulle klaga på något så är det att handenheten har ett ”avstängningsljud”, dem piper till rätt högt när man stänger av den. En annan ganska irriterande sak är att båda enheterna, men särskilt handenheten, stör ut WiFi. Det innebär att Netflixtittandet är kört när Cornelia somnat, hihi.

Av den anledningen tänker vi köpa en annan modell när vår Philips Avent gjort sitt. Annars är det en toppen monitor!

Här är en bild från i somras när vi njöt av sommarkvällen och monitorn var med ut i trädgården. Perfekt att kunna se och höra henne även utomhus.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarasavin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats