Plaska i vattenpölen! | Sara Savin
sarasavin

Sara Savin

Annons

Plaska i vattenpölen!

Tänk att dagarna går så otroligt fort när man har barn! Tycker att denna dagen startade alldeles nyss.

Idag har jag och Cornelia som vanligt varit ut på förmiddagen och lekt i solen. Till vår stora förtjusning fanns det en ganska stor vattenpöl på vägen utanför vårt hus. Såklart skulle vi hoppa och leka i den!

Cornelia tyckte nog det var snäppet roligare än vad jag tyckte. Detta med tanke på att hon inte ville gå hem igen trots en bra stund vid och i vattenpölen. Det slutade med att jag fick bära henne tillbaka till vår trädgård till slut, gullfis.

Efter en lång middagsvila för Cornelia så åkte vi in till stan vid 14::00. Där var uppdraget att besöka Lekia och köpa kudde, örngott och kolla bilbarnstols-lager först och främst. Vi har kommit underfund med att vi behöver en till bilbarnstol nu när vi båda kommer att antingen hämta eller lämna med separata bilar. Vi har idag en Axkid Minikid 2.0 och vill gärna ha en till likadan.

Hur som helst, från Lekia gick vi till Kappahl och Lindex. På Lindex hittade jag strumpor och ett par tooook-söta fleecevantar med tasstryck i händerna till Cornelia. Efter detta gick vi till ICA för att köpa lite blöjor bland annat.

Ja, kvällen har också sprungit iväg med att mäta fönster, mata hundar, testade en halsring till ena hunden som skadat sig lite vid jakt i helgen, lagat mat och busat med Cornelia. Nu sover hon i sin säng och tänka sig, imorgon börjar vi inskolningen på förskolan. Otroligt vad tiden flyger iväg! Nu ska jag packa hennes väska till förskolan.. kärlek.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarasavin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats